Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiRI oktan sport fest – BK nova 2018 – izložba sportskih bolida

RI oktan sport fest – BK nova 2018 – izložba sportskih bolida


U pripremi četvrto izdanje međunarodne izložbe sportskih automobila,kartinga i motocikala.

Start nove hrvatske automobilističke sezone povod je da riječki Autoklub „RI autosport“ četvrtu godinu za redom organizira jedinstvenu manifestaciju u nas, i ove godine međunarodnu izložbu sportskih automobila, kartinga i motocikala što će se od 20. do 24. trožujka održati u Rijeci.

„RI oktan sport fest – BK.nova 2018.“ naziv je petodnevne manifestacije što će u prostorima Brodokomercovog prodajnog centra Vežica, nekadašnje istoimene Robne kuće, okupiti očekivanih 50-tak sportskih automobila, kartinga, motocikala, oldtimera, te pratećih segmenata oktanskog sporta u nas. Prvi je puta nova sezona tako najavljena 2015.godine, pa će to biti mjesto gdje će brojni ljubitelji brzina na izložbenom prostoru moći vidjeti automobile većine disciplina auto i većim dijelom moto sporta, vozila kojima su brojni asovi, prvenstveno s područja Kvarnera, Gorskog kotara i Istre ostvarili vrhunske rezultate, brojne pobjede, naslove prvaka, obarali rekorde i mamili pljesak adrenalinom nabijenog gledateljstva uz staze.

Naravno, očekuju se i vozila s kojima će ove godine u lov na nove naslove. Najavljeni su i eksponati iz Italije, Slovenije i Mađarske. Puno je još posla za odraditi, a dnevni program izložbe bit će upotpunjen izložbom plakata, fotografija, seminarima za nove suce auto sporta i dosadašnje licencirane vozače kartinga. Na iskustvu prošlogodišnje izložbe organizator će pripremiti i poklone za najsretnije posjetitelje.

Autoklubu „RI autosport“ punu podršku realizaciji ovog projekta daje domaćin i pertner Brodokomerc.nova Rijeka, te Autocentar Marinići.

Pokrovitelj manifestacije je Primorsko-goranska županija, a među medijskim partnerima su Novi list, portali poduckun.net, racing.hr, sportcom.hr, automania.hr, Automanija.com i riautosport.hr.