Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiRenault Scenic Xmod, još jedan gradski terenac u Hrvatskoja, poslije crossover modela Captur

Renault Scenic Xmod, još jedan gradski terenac u Hrvatskoja, poslije crossover modela Captur


S povišenim razmakom od tla i kotačima od posebne slitine automobil se diči izražajnim dizajnom nadahnutim crossoverima: tu su posebni prednji i stražnji branik, štitnici pragova i kromirani krovni nosači.

Sportski i elegantan, Scénic XMOD dobitna je kombinacija terenskog izgleda crossovera s profinjenim svijetom MPV-a. Novi je prednji kraj također istaknutiji, u novom Renaultovom vizualnom identitetu i s karakterističnim dnevnim LED svjetlima.

Scénic XMOD zadržava ključna obilježja koja su Scénic učinila standardom u segmentu kompaktnih MPV-a. Obujam prtljažnika iznosi do 555 litara te je jedan od najvećih u klasi. U kabini ćete pronaći još čak 71 litru dobro osmišljenog dodatnog prostora za pohranu. Scénic XMOD nudi jednostavnu, učinkovitu i brzu modularnost: sjedala su zasebna, mogu se preklopiti i izvaditi pa putnicima nude niz kombinacija za sjedenje.

Renault Scénic XMOD u Hrvatsku stiže kroz nekoliko dana, a početna cijena iznositi će 150.500 kn za model opremljen 1.6-litrenim benzinskim motorom i Expression paketom opreme. Detaljan cjenik potražite ovdje.

Izvor: Auto-info