Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiRenault Megane Coupe i RS u limitiranoj Monaco GP ediciji

Renault Megane Coupe i RS u limitiranoj Monaco GP ediciji


Renault je lani razvio Monaco GP limitiranu ediciju za Lagunu Coupe, a ova posebna serija u Ženevi će biti proširena s dva nova modela – Meganeom Coupe Monaco GP i Meganeom R.S. Monaco GP. Bit će također predstavljeno novo izdanje Lagune Coupe Monaco GP.

Prodaja ovih posebnih modela počet će 14. ožujka u 14 zemalja. U Renaultu su za njih razvili posebnu bijelu boju, a za kontrast su izabrani Etoile crna boja na pojedinim dijelovima karoserije (retrovizori, difuzor, okvir maglenki…) i zatamnjena predna svjetla. Monaco GP značka nalazi se s bočne strane.

Unutrašnjost novih modela također je ekskluzivno opremljena. U kokpitu je korištena ista bijela boja kao i vani, a posebnost je istaknuta izvezenim natpisom Monaco GP i numeriranim pločicom s tim natpisom.

Mégane Coupé Monaco GP bazira se na paketu opreme Dynamique, koji između ostalog sadrži 17-colne crne naplatke, GT prednji i stražnji branik, stražnje parking senzore, sklopive retrovizore…

Nudit će se pet motora, tri dizelska (dCi 110, dCi 130 i DCi 160) i dva benzinska (Tce 130 i Tce 180). Mégane R.S. Monaco GP dolazi, podrazumijeva se, s 2.0-litrenim motorom s 250 KS, a ima u opremi između ostalog 18-colne crne naplatke i kožna grijana sjedala.

Izvor: Automoto-portal.hr