Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiRenault klub Hrvatska prošlog vikenda uživala je u Zadru

Renault klub Hrvatska prošlog vikenda uživala je u Zadru


U Zadru je proteklog vikenda održao susret i druženje u organizaciji Renault kluba Hrvatske, stoga smo ih kontaktirali da vidimo o čemu je bila riječ. Evo što smo pronašli na njihovim službenim stranicama.

"Kažu astrolozi, numerolozi ili što već da je 10.10.2010. sretan dan i da bi se na taj dan trebalo vjenčati.Neki od nas su se već odavno “uvalili“, a onima koji još nisu nije ni palo napamet da zbog vjenčanja propuste meet u Zadru.

Sve je počelo onog dana kad je Ivan Kovač (Zadrti) došao kod mene i nonšalantno počeo spiku o nagradi za projekt godine, o potrebi da se u to ime organizira nekakvo, kako on reče „okupljanje“…blabla… Slušam ja njega jednako nonšalantno kao što on priča i počnem ga polako doživljavati.

Kako su prolazili sati a on priča i priča a ja razmišljam kud je baš Šime iz Zadra pa se, evo, mi vridni Dalmatinci moramo primiti organizacije. U trenutku slabosti ja se slomih i odlučih: ajmo to odraditi junački pa kud puklo da puklo, a uz put ću i Zadrtog skinuti s vrata.

Punih 20 dana trajale su pripreme gdje je moja narcisoidnost dolazila do izražaja u vidu čestog pojavljivanja u lokalnim medijima u svrhu marketinške potpore cijelom događanju kao i popularizacije Renault kluba Hrvatska.

Okupili smo se u nedjelju na parkiralištu u gradu odakle smo se „organizirano“ uputili prema karting stazi Vrsi u zadarskom zaleđu gdje smo proveli ostatak dana u zabavi i veselju. Vrijeme nam je brzo prolazilo bez praznog hoda bilo da je riječ o dodjeli nagrade Šimi, vozanju po stazi ili uništavanju svega što je jestivo.

Svega ovoga ne bi bilo da nije bilo Vas, dragi prijatelji, koji ste došli iz svih krajeva Hrvatske i koji ste se vratili svojim kućama sa, nadam se, lijepim uspomenama. Hvala vam!

Hvala svim entuzijastima iz Renault kluba Hrvatska, dečkima iz RTZ-a na čelu sa predsjednikom Banom, svima iz kluba prijatelja Fiatisti i predsjedniku Kristijanu, agenciji Ross media (057info.hr) na medijskom pokroviteljstvu… hvala svima koji su barem na 5 minuta bili dio ove divne priče.

Renault klub zahvaljuje se ovlaštenom Renault koncesionaru Mehanizaciji iz Zadra na potpori i prezentaciji Megana RS, kao i Renault Nissan Hrvatska na ustupljenom Meganu CC i Fluence-u. Ovo je bio 1. susret u Zadru, a svi mi Vas pozivamo na 2. susret za godinu dana, na istom mjestu."