Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiRedizajniran BMW Serije 6 – dah svježine za luksuzni sportski model

Redizajniran BMW Serije 6 – dah svježine za luksuzni sportski model


BMW je obnovio sva tri modela Serije 6: Convertible, Coupe i Gran Coupe, ali ništa revolucionarno, samo klasični redizajn…

Serija 6 doživjela je klasični redizajn, koji će samo znalci primijetiti, jer nije previše toga promijenjeno. Redizajnirana je maska hladnjaka i branici, pa automobil izgleda malo širi. Straga su postavljeni veći ispušni otvori. Svi benzinski modeli serijski će imati sportski ispušni sustav, kako bi se dobio još bolji osjećaj u vožnji.

S prednje strane Serija 6 sad u serijskoj opremi ima novorazvijena LED glavna svjetla, a opcijska oprema su adaptivna LED glavna svjetla kao i BMW Selective Beam i High Beam Assistant (sustav protiv zasljepljivanja s dugim svjetlima).

Za ekterijer je ponuđeno pet novih metalik boja: Jatoba, Cashmere srebrna, Glacier srebrna, Mediterranean plava i Melbourne crvena. Za interijer su osmišljeni novi materijali, a opcijska oprema je dvobojna kožna unutrašnjost.

Ponuda šest cilindarskih rednih motora i V8 motora s TwinPower Turbo tehnologijom poznata je otprije i nepromijenjena. Vrh ponude su M6 modeli sa 560KS. Za bolja vozna svojstva brinut poznati sustavi Dynamic Damper Control, Adaptive Drive, Integral Active Steering i BMW xDrive.