Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiRange Rover – novi se model Land Rovera prodaje brže nego što se proizvodi!

Range Rover – novi se model Land Rovera prodaje brže nego što se proizvodi!


Ako želite kupiti novi Range Rover, model za ovu godinu, morat ćete se strpjeti makar imali i novac u rukama. Naime, lista je čekanja duga od 6 do 12 mjeseci, toliko se dobro prodaje.

Range Rover je model koji dolazi iz poznate Land Rover obitelji i vjerojatno je jedan od najpoznatiji i najprodavanijih SUV automobila na svijetu. I novi se model ne razlikuje od prethodnika, doslovno pršti od luksuza, kvalitete i ugrađene najnovije tehnologije. No, to nije niti malo umanjilo njegove vozne karakteristike, upravo suprotno, ovaj je SUV pravi cestovni i off-road terenac koji će savladati prepreke koje drugi ne mogu.

Zanimljiva informacija koju je objavio Chris Marchand, šef američkog ogranka Land Rovera, govori kako je kompletna proizvodnja Range Rovera rasprodana u narednih šest mjeseci do godine dana. Bez obzira što najjeftiniji model košta 83.500$. Model sa super punjenim motorom je oko 100.000$, a najskuplji model košta oko 130.000$. I sve je rasprodano.

Najnoviji Range Rover je prilično napredovao u odnosu na prethodni model. Dovoljno je reći kako je zahvaljujući laganim aluminijskim materijalima izgubio oko 318 kilograma, što se itekako osjeti u vožnji.

I na kraju, pogledajte ovaj zaista odličan video o Range Roveru, snimljenom u živopisnoj američkoj državi Colorado, pokraj Grand Canyona. Uživajte…