Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiRange Rover Evoque – još jedna domaća premijera na Hrvatskom Auto Festivalu 2012

Range Rover Evoque – još jedna domaća premijera na Hrvatskom Auto Festivalu 2012


Ove smo godine zaista uživali na HAF-u., očito je da nam svima nedostaje jedan ovakav godišnji auto-sajam. Jedan od zanimljivijih primjeraka koje smo “ulovili je i Range Rover Evoque.

Range Rover Evoque definira novi segment kompaktnih SUV automobila premium klase koji su još sportskiji i još atraktivniji. Range Rover Evoque je dosad najmanji, najlakši i najštedljiviji Range Rover koji na otvorenoj cesti pruža samouvjerenu vožnju i dinamično, sportsko upravljanje s odličnim odzivom pri niskim brzinama što automobil čini vrlo okretnim i zabavnim.

Na off-road terenu uočava se kako automobil ima vrlo velikodušnu visinu vozila od tla, daleko veći kut prijelaza preko izbočine te ulazne i izlazne kuteve bolje od bilo kojeg drugog SUV-a. Izloženi model imao je 2,2 litarski turbo-dizelski motor od 150 konja.

U skladu s načelima Range Rovera, Evoque pruža vrhunsku razinu završne obrade, luksuza, performansi i prepoznatljivu sposobnost ove renomirane marke da svladava sve vrste terena , ali u mnogo kompaktnijem paketu.

Sve dodatne detalje koje trebate znati, možete vidjeti na slikama, pogotovo na posljednjoj, gdje su i detalji o opremi. Inače, cijena osnovnog modela je 322.500 kuna, a izloženi model (na slikama) košta 467.559 kuna.