Autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaAutosportRally Sweden – još jedan osvrt na pobjedu Sebastiena Ogiera, video pregled sezone 2013

Rally Sweden – još jedan osvrt na pobjedu Sebastiena Ogiera, video pregled sezone 2013


Ovogodišnja reli utrka u Švedskoj biti će posebno zapamćena. Za posjetitelje Automanija.com portala pripremili smo čak 9 video priloga, samo za prave WRC fanove. Uživajte!

Kolega Marijan je odlično popratio ovogodišnju WRC utrku u Švedskoj, inače drugu u ovogodišnjoj sezoni. Utrka je posebna po dva važna faktora. Prvi je da je ovo prva pobjeda VW tima, što je sjajan rezultat za Volkswagen – tek su se pojavili u WRC-u, i evo prve pobjede! Pobijedili su na izuzetno teškoj utrci u kojoj uvijek pobjeđuju skandinavski vozači. Uvijek? Više ne.

Priznajemo, prvi “neskandinavski” vozač koji je pobijedio u Švedskoj bio je naravno Francuz Sebastien Loeb, a drugi je ovogodišnji pobjednik, također Francuz Sebastien Ogier. Ovo su jedina dva vozača izvan Skandinavije koji su pobjeđivali na ovom reliju. I točka.

Ono što vam nudimo u nastavku je prava poslastica. Za početak ćete vidjeti kratak pregled prvog sezonskog relija u Monte Carlu, a koji je bio maestralan. Zatim slijedi detaljan pregled sva tri dana relija u Švedskoj, a na kraju možete vidjeti i izjavu Sebastiena Ogiera vezano uz njegovu pobjedu.

Uživajte u narednih sat-dva videa u vrhunskom reliju, kao što smo rekli – samo za prave fanove… 🙂