Superautomobili


Nalazite se ovdje: Početna stranicaSuperautomobiliPravi Batman u pravom Batmobile automobilu – vozi samo za bolesnu djecu!

Pravi Batman u pravom Batmobile automobilu – vozi samo za bolesnu djecu!


Ovo je heroj kakvog zaslužujemo. Pravi Batman u pravom Batmobilu s pravom i plemenitom dušom. Ne vozi Batmobil za slavu ili novac, nego za – bolesnu djecu.

Kako je jednom jedan veliki čovjek rekao – nije važno što sam, nego ono što činim. To je rekao Christian Bale. Da, točno, Batman.

A jedan drugi “batman” napravio je nešto zanimljivo. 29-godišnji Australac Zac Mihajlovic, porijeklom vjerojatno negdje iz ove regije, napravio je repliku pravog Batmobila iz 1989. godine, a kojeg je u filmu vozio Michael Keaton. Za to mu je trebalo nešto više od 2 godine, a izgradio ga je zajedno sa svojim djedom inženjerom. Za početak je pronašao nekoliko originalnih dijelova koji su “glumili” u pravom filmu, što je bilo i više nego dovoljno za početak. Većina dijelova je njihova ručna izrada.

Pravi Batman u pravom Batmobile automobilu 02

Dvije su zanimljive stvari koje moramo spomenuti prije nego pogledate video. Prva je činjenica kako je Batmobil legalan automobil koji Zac može voziti po cesti i ići njime primjerice u dućan po voće i povrće. Druga još zanimljivija činjenica je kako u suradnji s dobrotvornom ustanovom Make-A-Wish zna provozati bolesnu djecu u svom automobilu i pružiti im barem malo filmskog glamura.

Ako ste se pitali ima li i Batmanovo odijelo (Batsuit), odgovor vjerojatno već pogađate 🙂