Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiPovodom dolaska nove Ford Fieste pokrenuti microsite – Ford nagrađuje 24 najkretivnije ideje

Povodom dolaska nove Ford Fieste pokrenuti microsite – Ford nagrađuje 24 najkretivnije ideje


FORD je povodom predstavljanja nove FORD FIESTE pokrenuo microsite fiesta24sata.hr i nagradni natječaj kojim nagrađuje 24 najkreativnije ideje na temu – 24 sata s novom Ford Fiestom!

Prijavom na fiesta24sata.hr ili posjetom u salone ovlaštenih distributera, te  popunjavanjem obrasca u kojem svi prijavljeni opisuju kako bi proveli 24 sata s novom Ford Fiestom, zainteresirani ulaze u Fordov natječaj i dobivaju mogućnost da postanu jedan od 24 sretnika koja će isprobati najnovija tehnološka dostignuća nove Ford Fieste na 24 sata.

Ljetovanje s prijateljima, uživanje u svježem planinskom zraku s voljenom osobom, shooping putovanje s najboljim prijateljicama, pomoći pri selidbi… samo su neke od pristiglih ideja. Dana 4. svibnja stručni će žiri na aktualnoj stranici objaviti 24 finalista koji dobivaju Fiestu na 24 sata.

Ford Fiesta nova 02

Pobjednik natječaja dobit će na korištenje novu Ford Fiestu s punim tankom na 240 sati, odnosno, deset nezaboravnih dana!

Prijave traju od 15. do 30. travnja 2013. do 12 sati. Svi detalji natječaja dostupni su na fiesta24sata.hr.