Testovi


Nalazite se ovdje: Početna stranicaTestoviPOSJETITELJI TESTIRAJU: Hyundai i30 1.4

POSJETITELJI TESTIRAJU: Hyundai i30 1.4


Kako smo već najavili, početkom ove godine započeli smo suradnju s portalom Testvoznja.net. S tog portala ćemo redovito našim posjetiteljima prenositi najzanimljivije sadržaje, kao što su testiranja posjetitelja. Ovaj test odnosi se na zanimljiv Hyundaijev model i30 s 1.4 litarskim benzinskim motorom. Evo informacije više.

 Osnovni podaci
Godište:     2009
Tip motora:     Benzinski
Snaga motora:     80kw
Mjenjač:     Ručni
Paket opreme:     ilike
Dimenzija felgi:     16
Koliko dugo je vožen:     2mjeseca
Broj prijeđenih km:     3000

Iskustvo pri kupnji
Auto sam kupio nov kad je bila rasprodaja modela 2009,kupio sam ga jer je bila dobra cijena a i sviđa mi se taj model,kupio sam ga u ovlaštenom Hyundaiju za međimursku županiju,sta se tiče usluge sve je bilo naj!!!

Korištenje, praktičnost
Auto je jako dobar sta se tiče ubrzanja,zavoja,preciznosti,zasad nisam imao većih problema,jedino na 1.200 km mi nije htio upaliti,rekli su u servisu daje krivo gorivo ili nije odmah prepoznao ključ,stavili ga na dijagnostiku i nije imao nikakvih grešaka! vozne osobine su jako zadovoljavajuće grad/autoput/otvorena cesta

Troškovi
Po gradu troši jako malo od 4.5l do 7-8l,iznenadio sam se na autoputu,na brzini 150km/h boardcomp je izračunavao 13.2l potrošnje!! sve u svemu taj dan sam prošao 900 km i potrošio 80litara benzina,sve autoput,znaci potrošnja oko 9l/100km! nisam još bio na servisu i nisam ništa mijenjao tako da nemam sta dalje da pričam!!!

UKUPNA OCJENA 9/10

Izvor: TESTvoznja.net