HR autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHR autosportPosada Ivan Goran Čibej i Saša Bitterman pozivaju vas na 3. Rally Show Santa Domenica!

Posada Ivan Goran Čibej i Saša Bitterman pozivaju vas na 3. Rally Show Santa Domenica!


Već smo najavili kako se ovog vikenda vozi “3. Rally Show Santa Domenica”, atraktivna utrka u kojoj su prošle godine slavili posada Čibej/Bitterman. Hoće li slaviti i ove godine u WRC automobilu?

Ovog se vikenda na trećem po redu Rally Showu Santa Domenica očekuje više od osamdeset posada, a predvodit će ih prošlogodišnji pobjednici, posada Ivan Goran Čibej i Saša Bitterman. Atraktivna staza, makadamska podloga i puno, puno prave relijaške kemije bili su odlučujući motiv da nakon ovosezonske stanke ponovno sjednu u trkaći automobil i da svoje vještine podijele s kolegama koji su, do sada, najmasovnijim odazivom pokazali koliko je reli privlačan, izazovan i nezamjenjiv.

Bit će interesantno vidjeti koliko je u njima ostalo vatre da se ravnopravno suprostave iznimno vrućim posadama koje su netom završile natjecateljsku sezonu te respektabilnim reli imenima iz inozemstva čije učešće jamči izvanserijski reli događaj. Zahvaljujući ponosnim sponzorima Fuchs mazivima i Splitskoj banci, po prvi puta će jedna hrvatska posada na hrvatskoj stazi nastupiti u WRC automobilu te se pridružiti mađarskim kolegama u davanju ekskluzivne WRC dimenzije ovogodišnjoj utrci, dodatno uvećavajući njezinu neočekivanu privlačnost i jamstvo vrhunskih reli dvoboja i reli uživanja.


Stoga upućuju poziv svim ljubiteljima relija, da dolaskom iskažu natjecateljima svoju potporu, a onima koji to još nisu, jamče da će nakon ovog vikenda to sigurno postati.