Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiPorsche Macan – pogledajte video kako se proizvodi novi crossover
Porsche Macan

Porsche Macan – pogledajte video kako se proizvodi novi crossover


Porsche Macan je svoju premijeru doživio na 2013 Los Angeles Auto Showu, a od ovog mjeseca službeno kreće i proizvodnja u tvornici u njemačkom Leipzigu.

Kako bi pridobili kupce, proizvođači automobila će napraviti sve, pa tako snimiti i video koji pokazuje koliko se truda ulaže u proizvodnju jednog ovakvog automobila. Činjenica je da djeluje zaista impresivno, a pokazuje cijeli proizvodni proces sve do stavljanja logotipa na samo vozilo. I tko se ne bi složio kako je Porsche Macan pravi – macan!

Porsche Macan

Iako Porsche Macan dijeli platformu s modelom Audi Q5, napravljeno je toliko promjena da je ovo zaista potpuno drugačiji automobil, nikada ne biste pomislili kako su rođaci. Porsche Macan je ponešto manji ali viši od Audija Q5 iz jednostavnog razloga što je Macanova prednja struktura dizajnirana više u skladu sa sportskim modelima Porsche 911 i Cayman.

Osim ovog modela, Porsche je predstavio još dvije inačice – Porsche Macan S i Macan Turbo, kao i Macan S Diesel. Osnovna cijena po kojoj će se prodavati je 49.500$, što ga stavlja na mjesto najpovoljnijeg Porschea u ponudi.