Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiPopravak-vozila.com.hr – upute i savjeti za profesionalne automehaničare

Popravak-vozila.com.hr – upute i savjeti za profesionalne automehaničare


Svaki profesionalni mehaničar i serviser zna prepoznati kvar i otkloniti ga na najbolji mogući način, a u tome vam svakako može pomoći i i nova web stranica.

Osluškujući tržište i potrebe kupaca tvrtka Henkel je pokrenula novu internetsku stranicu na kojoj je moguće pronaći brojne savjete i upute kako s proizvodima robnih marki Loctite i Teroson popraviti određeni kvar, servisirati vozilo ili olakšati njegovo održavanje.

Gdje ima volje ima i načina, a mi bismo dodali da je ipak lakše popraviti vozilo, ili neke njegove dijelove, s odgovarajućim alatom i proizvodima. Svaki profesionalni mehaničar i serviser zna prepoznati kvar i otkloniti ga na najbolji mogući način, a pritom se nerijetko koriste i proizvodima za učvršćivanje, odnosno lijepljenje. Osim što redovito rade na unaprjeđenju proizvoda, tvrtka Henkel je svojim vjernim korisnicima iz automobilskog sektora namijenila i internetsku stranicu za popravak i održavanje vozila (VRM). Na spomenutoj stranici dostupne su informacije o područjima koja podrazumijevaju popravak i održavanje vozila, a jednako tako njeni korisnici mogu ostvariti i tehničku prednost u odnosu na konkurenciju.

„Industrija se izuzetno brzo razvija. Danas informacije moraju biti izravno poslane, brzo dostupne i usmjerene ciljnoj skupini,“ kaže Attila Toth, prodajni menadžer za VRM u sektoru. Ljepila i tehnologije te ističe da je novi VRM portal dodatna usluga specijaliziranoj obuci i vrijedan izvor informacija profesionalcima u automobilskoj industriji.

Popravak-vozila.com.hr - upute i savjeti za profesionalne automehaničare 12

Na web stranici se nalaze korisni savjeti o popravcima metalnih i plastičnih dijelova, zamjeni stakala i vjetrobrana, popravcima pukotina i ogrebotina uzrokovanih udarom kamenčića, kao i podrška kad govorimo o mehaničkim popravcima. „Na primjer, „posebnim uputstvima“ savjetujemo i pokazujemo kako popraviti dijelove da bi motor radio besprijekorno“, kaže Toth, te nastavlja: „Istovremeno na internetskoj stranici pružamo i dragocjene savjete, ali i otkrivamo male tajne kako koristiti Loctite i Teroson proizvode tijekom obavljanja svakodnevnog posla u jednoj automehaničarskoj radionici.“

Najnovije informacije o inovacijama, događajima i obukama kad su u pitanju proizvodi zaokružuju ponudu ove nove internetske stranice. Posebne promotivne kampanje su također dostupne na internet stranici.

Nova internetska stranica već je dostupna i možete joj pristupiti: www.popravak-vozila.com.hr.