Superautomobili


Nalazite se ovdje: Početna stranicaSuperautomobiliPontiac GTO The Judge – novi američki muscle je iza ugla, snimljena je i nova reklama

Pontiac GTO The Judge – novi američki muscle je iza ugla, snimljena je i nova reklama


Kad ste zadnji put čuli za Pontiac? Sjajni američi “muscle car” je nekako tiho nestao, nema mu više niti traga niti glasa. No, čini se kako će tijekom ove godine ponovo zasjati u punom sjaju.

Oni koji bolje poznaju Pontiac i Trans Am znaju da taj brand više ne postoji, ali to ih nije spriječilo da predstave novi model jednostavno nazvan GTO. Ipak, u svom nazivu nosi i nešto moćno – The Judge (sudac). Drugim riječima, hoće reći kako će njihov novi “muscle car” presuditi konkurenciji.

Pontiac GTO 02

U reklami koju ćete vidjeti u nastavku namjerili su se na novog Ford Mustanga GT500, kojeg su “poderali” u utrci ubrzanja. Pod haubom novi GTO ima 6,2 litarski V8 motor koji razvija 614 konja. Inače, zanimljivo je da se novi GTO temelji na isto tako novom modelu Chevrolet Camaro.

Sam dizajn mu je totalno neobičan, ali sviđa nam se. Mješavina je retro i modernih linija, ali nekako više naginje na neka stara i dobra vremena (pogotovo stražnji kraj). Kako to “The Judge” presuđuje, pogledajte u utrci.