Hibridi / elektromobili


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHibridi / elektromobiliPeugeot 508 RXH dostupan i s novim BlueHDi motorom i automatskim mjenjačem

Peugeot 508 RXH dostupan i s novim BlueHDi motorom i automatskim mjenjačem


PEUGEOT 508 RXH, koji je dosad kod nas bio dostupan isključivo kao hibrid, dobio je dizelski 2.0 BlueHDi motor sa 180 KS. Cijena mu je 318.811 kuna.

Novi je motor opremljen tehnologijom Stop & Start i stiže u paru s iznimno učinkovitim mjenjačem Efficient Automatic Transmission 6 (EAT6) nove generacije, te je u skladu s normom Euro 6.

Peugeot508RXH_1

Tehnologija BlueHDi ima modul za selektivnu katalitičku redukciju (SCR – Selective Catalytic Reduction), ugrađen neposredno ispred filtra za čestice s aditivom (FAP), te za čak 90 posto smanjuje emisiju dušikovih oksida (NOx), uklanja 99,9 posto štetnih čestica te omogućava znatno smanjenje potrošnje goriva i emisije CO2.

508 RXH je u ponudi s jednim jedinstvenim izrazito bogatim paketom opreme, u skladu sa svojom pripadnosti visokoj luksuznoj klasi. Njegov ekskluzivni karakter naglašava vrhunska oprema kao što su full LED svjetla, navigacija sa 7” dodirnim ekranom u boji, hi-fi JBL sustav, automatski dvozonski klima uređaj, sjedala u kombinaciji koža-tkanina s električnim podešavanjem lumbalnog dijela i funkcijom grijanja, stakleni krov, kamera za vožnju unatrag, sustav nadzora mrtvog kuta, alu naplatci 18”…