Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiPeugeot 208 GTi i RCZ Sport – simpatični su sportaši na Grobniku pokazali svoj sportski karakter

Peugeot 208 GTi i RCZ Sport – simpatični su sportaši na Grobniku pokazali svoj sportski karakter


Na hrvatsko tržište upravo je lansiran novi 208 GTi. On je osvojio mnoge simpatije prisutnih, u rukama iskusnih vozača koji su čitav dan neumorno vozili uzvanike po grobničkoj pisti.

Brojni uzvanici i novinari mogli su doživjeti jedinstveno iskustvo vožnje i u atraktivnom sportskom coupéu RCZ, te njegovoj sportskoj inačici RCZ Peugeot Sport, koji je na grobnički event stigao ravno iz predstavništva Peugeot Sporta iz francuskog Vélizy-a. Oni najsretniji mogli su se voziti u relijaškom automobilu 208 R2, za tu svrhu pristiglog iz Italije, na zatvorenoj cesti na Platku pored Rijeke.

Među brojim gostima, marka Peugeot sa zadovoljstvom je ugostila i Roberta Knjaza i Marijanu Batinić, koji su također imali priliku voziti se u RCZ Peugeot Sport na grobničkoj stazi. Njihove impresije vrijedno su bilježili novinari, a svojim šarmom i duhovitošću privlačili su pažnju svih prisutnih.

Izvor: Auto-info.hr