HR autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHR autosportPantera i Stelmah Rally Team party u Zagrebu

Pantera i Stelmah Rally Team party u Zagrebu


Ovog je vikanda Stelmah Rally Team organizirao još jedan party za sponzore, medije i prijatelje tima, uz hranu, piće i naravno nezaobilazne hostese. Domaćin je bio zagrebački noćni klub Pantera, gdje je bio izložen i Stelmahov trkaći Renault Clio, s kojim trenutno u hrvatsko reli prvenstvu drže prvo mjesto u klasi.

Kako sada stvari stoje, Dino Stelmah drži već spomenuto odlično prvo mjesto u najjačoj klasi na prednji pogon, grupa A6 i A7, gdje će najvjerojatnije i ostati i osvojiti prvenstvo. Naime, bodovna razlika do u odnosu na drugoplasiranog je prevelika tako da će ove godine konačno osvojiti i titulu prvaka u klasi. To je i razlog zašto je Stelmah Rally Team odlučio preskočiti istarski reli koji se vozio ovog vikenda u Puli i okolici. U razgovoru s Alenom Stelmahom, menadžerom tima, saznali smo kako će najvjerojatnije voziti posljednji sezonski reli u Poreču, a koji je na rasporedu polovicom studenog.

Osim posljednje utrke koju će, kako kažu, voziti i za sponzore, do kraja sezone očekuje nas još pokoji Stelmah party s dobrim društvom, trkaćim automobilom, šatorom i nezaobilaznim hostesama i foto sessionom. Ovoga puta zahvale idu gospodinu Dadi, vlasniku Pantere na gostoprimstvu i odličnom partyju. Podsjećamo kako je naš Automanija.com portal o automobilima i autosportu višegodišnji medijski pokrovitelj tima, koji će ove godine okruniti svoj trud pobjedom u klasi. Unaprijed čestitamo!