Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiOtvoren Zagreb Auto Week 2014 proljetno izdanje – posjetite ga!
Zagreb Auto Week 2014 proljeće

Otvoren Zagreb Auto Week 2014 proljetno izdanje – posjetite ga!


Na površini od oko 30.000 četvornih metara u zagrebačkom Arena Centru danas je otvoreno još jedno izdanje Zagreb Auto Weeka.

Ovo je trenutno najveća i jedina ovakva automobilska priredba koja se održava u Hrvatskoj, nakon što se tradicionalni Zagreb Auto Show  na Zagrebačkom velesajmu odavno ugasio, a Hrvatski Auto Festival se održao samo jednom.

Tako tradiciju automobilskih sajmova trenutno drži samo Zagreb Auto Week, a koji se do nedjelje održava u zagrebačkom Arena Centru, gdje možete vidjeti pregršt zanimljivosti iz svijeta oktana i neke od najnovijih modela poznatih auto brandova.

Tako možete vidjeti nove modele, Mercedes-Benz GLA i C klasa koji nikoga ne ostaviljaju ravnodušnim. Posjetiteljima je predstavljen i novi Polo Fresh koji odiše jedinstvenim detaljima i unaprijeđenom tehnologijom, dok je Citroënova ekskluzivna DS linija plijenila pozornost svojom atraktivnošću i kreativnim dizajnom. Nissan je pak predstavio svoj novi i tehnološki napredan Nissan Qashqai koji je oduševio poklonike ove marke. Opel je na sajmu poseban fokus dao Opel Mokki koju krase pametna rješenja i poznata njemačka kvaliteta! Kao i uvijek, auto kuće posjetiteljima Auto Weeka ponudile su posebne sajamske cijene izloženih vozila.

Sutrašnji dan bit će i više nego poseban! Na etaži -1 Arena Centra održat će se posebno tuning & styling događanje „Not Another Style Event“, natjecanje na kojem će posjetitelji moći vidjeti neke od najboljih tuning i styling automobila u Hrvatskoj. No, osim automobila tu će biti i pregršt tuning opreme za limene ljubimce.

Jedan od partnera ovogodišnjeg Zagreb Auto Weeka je i popularni show Top Gear Live koji se održava 3. srpnja u zagrebačkoj Areni, a za najsretnije posjetitelje Auto Weeka osigurano je i nekoliko ulaznica! Kao i svake godine pozornost plijene i atraktivne hostese koje su već postale zaštitni znak Zagreb Auto Weeka, te su naravno neizostavan detalj blještavila jedne ovakve priredbe.

Atraktivnosti neće nedostajati niti u iduća dva dana, tako da svakako svratite i uživajte u ovoj nezaboravnoj automobilskoj izložbi u Arena Centru!

Zagreb Auto Week 2014 proljeće

Zagreb Auto Week 2014 proljeće

Zagreb Auto Week 2014 proljeće