Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiOtvoren 4. Zagreb Auto Week 2013 – više od deset automobilskih premijera!
4. Zagreb Auto Week 2013

Otvoren 4. Zagreb Auto Week 2013 – više od deset automobilskih premijera!


Ovog vikenda možete uživati u Zagreb Auto Weeku u zagrebačkom Arena Centru. Posjetitelje očekuje čak deset auto premijera!

Nova Mercedes-Benz S klasa, nikoga nije ostavila ravnodušnim, a ponajviše ljubitelje ovog poznatog premium branda. Na Auto Weeku predstavljen je i novi Citroën Grand C4 Picasso čiji jedinstveni stil odlikuju ravnoteža između unutarnjeg prostora i vanjskih fluidnih linija. Tu je i nova Nissan Micra koja odiše novijim i smjelijim izgledom, kao i novi dinamičniji Nissan Note! Mazdin izložbeni prostor krasi nova Mazda 3 koja predstavlja jedinstven spoj dizajna, tehnologije i praktičnih vrijednosti. Subaru je pak posjetiteljima Arena Centra omogućio da upoznaju novi Subaru Outback. Jedna od novina ovoga Auto Weeka je i nedavno redizajnirana Opel Insignia jedna od najpopularnijih automobila na europskom tržištu.

Još jedno zanimljivo događanje na novom Zagreb Auto Weeku je i zanimljiva suradnja s Muzejem automobila Ferdinand Budicki koji je samo za ovu prigodu izložio nekoliko „starih“ ljepotana poput prekrasnog Forda Mustanga iz 1967., Opel Olimpiu iz 1953. te Mercedes Pontona iz 1961. godine.

Ispred Arene Centra postavljen je uvijek atraktivan HAK-ov simulator za sigurnu vožnju, oko kojeg se uvijek okuplja mnoštvo posjetitelja. Kao i uvijek, Auto Week se ponovno pobrinuo da uz sam sajam, ne manjka niti dodatnih sadržaja, kako za odrasle, tako i za one najmlađe…

Tako mališani svoje prve vozačke sposobnosti mogu testirati na mini RC trkaćoj stazi, koja  zaokuplja pozornost entuzijasta i ljubitelja automobila na daljinsko upravljanje.

Blještavila i atraktivnosti neće nedostajati niti u iduća dva dana, tako da svakako svratite i uživajte u ovoj nezaboravnoj automobilskoj izložbi u Arena Centru!

4. Zagreb Auto Week 2013

4. Zagreb Auto Week 2013

4. Zagreb Auto Week 2013

4. Zagreb Auto Week 2013