Tehnologija


Nalazite se ovdje: Početna stranicaTehnologijaORYX Autoškola osim GPS-a i preko Internet aplikacije prate vožnje polaznika
ORYX Autoškola osim GPS-a i preko Internet aplikacije prate vožnje polaznika

ORYX Autoškola osim GPS-a i preko Internet aplikacije prate vožnje polaznika


Osim GPS-a, od sada ORYX Autoškola svakom polazniku omogućuje praćenje vlastit vožnje pomoću posebne internetske aplikacije.

ORYX Autoškola i dalje je jedina autoškola u Hrvatskoj koja u sklopu školovanja svojih polaznika još od 2007. godine ima GPS sustav praćenja vožnji polaznika. ORYX Autoškola osim GPS-a i preko Internet aplikacije prate vožnje polaznikaSvaki polaznik dobiva identifikacijski ključ kojim se registrira prilikom početka vožnje te se vožnje prate sve do odjave i u svakom trenutku je moguće dokazati koliko je koji polaznik do određenog trenutka odvozio, u koje doba dana i na kojim prometnim pravcima.

Od sada je svakom polazniku omogućeno pomoću posebne internetske aplikacije da vidi sve svoje vožnje po datumima, rednom broju sata, vremenskom trajanju vožnje, prosječnoj brzini i iscrtanoj ruti vožnje u bilo kojem trenutku i sa bilo kojeg mjesta koje ima omogućen pristup internetu.

Link za prijavu na aplikaciju nalazi se na web stranici ORYX Autoškole, a za ulazak u aplikaciju je potrebno korisničko ime i lozinka koji se dodjeljuju svakom polazniku prije početka vožnje.

Prve povratne informacije nakon testne faze su izvrsne, ne samo od samih polaznika već u velikoj mjeri i od strane njihovih roditelja kojima aplikacija omogućuje transparentnost cijelog procesa obuke kao i praćenje napretka.

Ovom dodatnom uslugom ORYX Autoškola je još jedanput pokazala svoju jedinstvenost i inovativnost, a dostupna je svim polaznicima besplatno u sklopu redovne cijene obuke.