Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiOpel Monza koncept – smjer u kojem će se razvijati novi automobili
Opel Monza koncept

Opel Monza koncept – smjer u kojem će se razvijati novi automobili


Opel Monza je vizionarski koncept koji će biti predstavljen na auto salonu u Frankfurtu koji je na rasporedu od 12-22. rujna.

Izvana laganog, sportskog izgleda, a unutra jedinstvena projekcijska tehnologija u kombinaciji s prilagođenim mogućnostima povezivanja i modularnim dizajnom koji omogućuje vrhunske održive pogonske sustave – konceptna Opel Monza trendovska je i ultramoderna učinkovitost na četiri kotača. Ona je uzor nove generacije Opelovih automobila. Ovaj revolucionarni konceptni automobil bit će predstavljen svijetu na Međunarodnom sajmu automobila (IAA-u) u Frankfurtu koji će se održati od 12. do 22. rujna (dani za medije: 10. i 11. rujna), gdje će pokazati što se može očekivati od Opela u budućnosti.

Opel Monza već je imala svoju svjetsku premijeru na sajmu IAA davne 1977. godine. Bio je to veliki kupe sa šesterocilindričnim motorom koji je krasio savršeno uglađeni rad. Monza se proizvodila do 1986., nakon čega je dugo bila u elitnom društvu legendarnih modela. Nova konceptna Monza sada slijedi tragove guma svoje prethodnice, što ćemo moći vidjeti u Frankfurtu za 20-ak dana.