Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiOpel Monza Concept premijerno na 2013 Frankfurt Auto Showu
Opel Monza Concept

Opel Monza Concept premijerno na 2013 Frankfurt Auto Showu


General Motorsova europska divizija, njemački Opel, pripremila je novi model koji je inspiriran Monza GT jurilicom iz 1986. godine. Tako se i zove – Opel Monza Concept.

Svoju bi premijeru trebao doživjeti uskoro, točnije idućeg mjeseca na 2013 Frankfurt Auto Showu. Ovih su se dana pojavile i nove fotografije Opel Monza Concept modela, što ćemo vrlo rado podijeliti s vama, kao i najavni video.

Najnoviji Opel Monza Concept je u stvari veliki coupe, a trebao bi označiti temelj za razvoj nove generacije Opelovih automobila. Ovaj je koncept također i dio kompanijine DRIVE!2022 strategije koja bi trebala kompaniju vratiti u slavna vremena te bi trebali početi bilježiti i pozitivnu financijsku bilancu.

Ono što smo saznali je da nas iz Opela očekuje čak 23 nova modela automobila i čak 13 novih pogonskih agregata koji će se ugrađivati u te modele. Svi bi se oni trebali početi pojavljivati od ove pa u narednih nekoliko godina, a karakterizirat će ih poznati njemački inženjering, preciznost i vrlo prepoznatljiv dizajn (da ne kažemo agresivan!).

Strpjet ćemo se do 10. rujna, kada auto sajam u Frankfurtu otvara svoja vrata i kada ćemo i uživo vidjeti novi Opel Monza Concept.