Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiOpel Insignia OPC s novim dizajnom sam je vrh ponude njemačkog proizvođača
Opel Insignia OPC

Opel Insignia OPC s novim dizajnom sam je vrh ponude njemačkog proizvođača


Dojmljiv izgled, novi dizajn, sportski duh i moderna tehnologija karakteristike su novog Opel Insignia OPC s 325 konja.

Opel Insignia OPC svoje brojne prednosti može zahvaliti i 4×4 pogonu s elektroničkom kontrolom. Dio je tog sustava pogona na sve kotače i vrhunska spojka koji radi na Haldex principu, te elektronički diferencijal s ograničenim proklizavanjem koji osiguravaju vrhunsku trakciju. Pogon kontinuirano raspoređuje moment među kotačima ovisno o prevladavajućim uvjetima na cesti i neprimjetno podešava raspodjelu okretnog momenta od 0 do 100% između prednje i stražnje osovine te između stražnjih kotača. U kombinaciji s premium podvozjem FlexRide s elektroničkom kontrolom, sustav pogona na sve kotače postavlja nove standarde kada se radi o vremenu reagiranja i kontroli vozila.

U kabini vozače verzije OPC očekuje čisti motorposrt ugođaj. Sportska Recaro sjedala,  dostupna su i u izvedbi s kožom te funkcijom pamćenja položaja. OPC ručica mjenjača, te posve nova glavna instrument ploča i središnja konzola odišu dojmom luksuza. Osim osnovnih podataka, vozači na opcionalnom zaslonu instrumenta dijagonale 8 inča mogu vidjeti i specifične detalje, poput tlaka i temperature ulja, napona akumulatora, položaja gasa, snage kočenja i G sile uslijed bočnog ubrzanja.

Opel Insignia OPC će svoju premijeru doživjeti idući mjesec na Međunarodnom sajmu automobila (IAA) u Frankfurtu, koji će se održati od 12. do 22. rujna.