Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiOpel Astra i Insignia najviše se prodaju u Hrvatskoj

Opel Astra i Insignia najviše se prodaju u Hrvatskoj


Rezultati istaživačke agencije Promocija plus govore kako sam vrh ljestvice najprodavanijih marki na hrvatskom tržištu pripada Opelu s 10,85% tržišnog udjela unutar kategorije osobnih automobila.

Opel Astra i Insignia najviše se prodaju u Hrvatskoj

Time Opel šestu godinu za redom završava kao neprikosnoveni lider na tržištu osobnih automobila.

Najveća uspješnica Opela je svakako Astra koja je od 1991. godine do danas prodana u 76.500 primjeraka. Nedavno je domaćoj javnosti predstavljena nova generacija Astre koja donosi cijeli niz tehnoloških inovacija, vrhunski dizajn i kvalitetu izrade te smo uvjereni u nastavak pozitivnog trenda. Rezultati pokazuju da će u 2009. godini ponovno Astra ponijeti titulu najprodavanijeg modela na tržišu, a zauzet će i prvo mjesto u segmentu.

Rezultati prodaje Opel Insignije u Hrvatskoj su izuzetni, u vrlo kratkom roku zauzela je  drugo mjesto u segmentu. Uzme li se u obzir da je prodaja Insignije počela tek sredinom veljače, te pribrojimo li joj prodajne rezultate Vectre, koju je zamijenila na tržištu, s ukupnom brojkom od 493 vozila (podaci zaključno s 11. mjesecom 2009.) Insignija se približava prvom mjestu u segmentu. Opel je predstavljanjem Insignije, koja je Europski automobil za 2009. godinu, ponovno definirao segment srednje velikih automobila. Insignia je stvorena da donese živost u svoj segment nudeći snažnu kombinaciju modernog dizajna, vozne dinamike i izvanredne praktične vrijednosti uz pristupačnu cijenu što joj daje značajnu konkurentsku prednost.

Opel Astra i Insignia najviše se prodaju u Hrvatskoj

Opel Astra i Insignia najviše se prodaju u Hrvatskoj

Izvor: HRautosport