Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiOdržano jesensko izdanje 9. Zagreb Auto Weeka

Održano jesensko izdanje 9. Zagreb Auto Weeka


U zagrebačkom Arena Centru održan je 9. Zagreb Auto Week, auto-moto priredba koja je posjetiteljima ponudila pregršt zanimljivosti iz svijeta oktana te publici premijerno predstavila neke od najnovijih modela poznatih auto brandova.

Tako je samo za ovu prigodu posjetiteljima premijerno predstavljen novi Audi Q2, sportski i urbani SUV koji odiše inteligencijom i razigranošću. Povodom predstavljanja ovog modela AutoZubak Audi pripremio je i dodatne nagrade te poslastice za sve kupce.

Opel je pak na sajmu poseban fokus dao Opel Mokki X, a koju krase pametna rješenja i poznata njemačka kvaliteta! Novu Mokku krase smion, avanturistički i profinjen dizajn te cijeli niz revolucionarnih tehnologija. S druge pak strane zadržane su sve prednosti prethodnih generacija, no istovremeno su dodane i neke značajne sitnice koje su ovo vozilo učinile još atraktivnijim. Na Auto Weeku je predstavljeno i specijalno sportsko izdanje Volvo S60 Polestar A AWD, kao i novi Volkswagen UP! Beats koji je publici Arena Centra prezentiran u izrazito atraktivnom svjetlećem boxu, posebno dizajniranom za ovu priliku.

odrzano-jesensko-izdanje-9-zagreb-auto-weeka-02

Zagreb Auto Week i ove je godine bio idealno mjesto za sve one koji imaju namjeru kupiti novog limenog ljubimca ili su pak u fazi razmišljanja jer ova trodnevna auto-moto manifestacija iz godine u godinu nudi uvijek više.

odrzano-jesensko-izdanje-9-zagreb-auto-weeka-03

Kao i svake godine pozornost plijene i atraktivne hostese koje su već postale zaštitni znak Zagreb Auto Weeka, te su naravno neizostavan detalj blještavila jedne ovakve priredbe.

odrzano-jesensko-izdanje-9-zagreb-auto-weeka-04