Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiNSC NACIONALNI SERVISNI CENTRI – novi koncept udruživanja servisera

NSC NACIONALNI SERVISNI CENTRI – novi koncept udruživanja servisera


Početkom svibnja počeli su s radom NSC – Nacionalni servisni centri. To je nova mreža selektiranih i provjerenih servisnih radionica za popravak karamboliranih i oštećenih vozila.

U mreži su odabrane servisne radionice s višegodišnjom tradicijom poslovanja, koje svojim ugledom i iskustvom jamče najvišu razinu usluge svim klijentima, bilo da se radi o poslovnim subjektima ili privatnim vlasnicima vozila.

NSC donosi potpuno novi koncept udruživanja servisera, dosad nezabilježen u Hrvatskoj. Nacionalni servisni centri su dio grupacije Global Auto Network, specijalizirane za distribuciju originalnih rezervnih dijelova svih marki vozila izravno sa centralnih lagera diljem svijeta te pružanje organizacijskog sustava servisnih radionica na globalnoj razini (G.L.A.S.S. – Global Logistic Auto Service Systems).

NSC mreža jedina u Hrvatskoj radi u sustavu Global Auto Networka, i kao takva osigurava najpovoljnije cijene rezervnih dijelova te isporuku u roku od samo tri radna dana, uz jedinstveno jamstvo bez limita na sve dijelove.
 
No, NSC ne osigurava samo rezervne dijelove, već podiže na višu razinu cijeli sustav obrade i naplate šteta te poslova popravka šteta. Cijelim se procesom upravlja s jednog mjesta, a stalan nadzor jamči efikasnost, brzinu i na kraju zadovoljstvo svih koji su uključeni u proces.
 
Serviseri dobivaju originalne rezervne dijelove po najpovoljnijim cijenama, a unutar NSC mreže daje im se mogućnost kreditiranja popravka. Serviserima udruženima u NSC također se pruža puno brže i jednostavnije rješavanje problematike obrade i naplate odštetnih zahtjeva.

Za krajnje korisnike, bilo da je riječ o privatnim ili poslovnim vlasnicima vozila, korist je u pojednostavljenju i ubrzanju procedure. Bitna pogodnost je i besplatno korištenje zamjenskog vozila za vrijeme popravka njihova vozila. Ugradnja originalnih dijelova jamči da vlasnici automobila s važećim jamstvom neće imati nikakvih problema kod kasnijeg korištenja i servisiranja vozila.

Nacionalni servisni centri doista su nacionalni, jer teritorijalno pokrivaju cijelu Hrvatsku. Širenje mreže po svim regijama i županijama bazira se na uključivanju dokazano kvalitetnih servisnih centara, s višegodišnjim dobrim ugledom u poslovanju.

Informacije o NSC mreži dostupne su i na web stranici www.nsc.com.hr, a dodatne informacije dobiti se mogu preko mailova info@nsc.com.hr i globalauto@net.hr i telefona 01/6214-141.