Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiNovi Note najznačajnija je Nissanova premijera na sajmu u Ženevi

Novi Note najznačajnija je Nissanova premijera na sajmu u Ženevi


Potpuno izmijenjenog dizajna u odnosu na original te s tehnologijama koje nisu baš uobičajene u B segmentu, novi Nissan Note želi biti predvodnik klase.

Iz Nissana najavljuju da će novi Note prodrmati europski B segment. Velike riječi, koje neće biti lako ispuniti. Aduti u ispunjenju tog nauma su im inovativni dizajn, nove tehnologijama u klasi i napredna paleta motora.

Novi Note koji se predstavlja u Ženevi nema veze s japanskim modelom, jer konstruiran je i napravljen u Europi i za Europljane. Vidljiva je izravna veza s lanjskim konceptom Invitation, od kojeg je preuzeo smion dizajn, vrhunsku tehnologiju i izvanrednu praktičnost.
Među mnogobrojnom novom opremom koju Note uvodi u B klasu su Nissanov napredni i intuitivni panoramski monitor (Around View Monitor) i sveobuhvatna mreža sigurnosnih sustava koji zajedno čine tzv. Nissanov štit. Proizišli iz Nissanove vizije sigurnije budućnosti, to su sustavi koji mijenjaju način na koji tehnologije dolaze na tržište i Nissan promiču među predvodnike na području priuštive i bitne tehnologije.
Motorizaciju čine benzinci 1.2 s 80 KS i 1.2 DIG-S s 98 KS te dizelski agregat 1.5 dCi s 90 KS, svi opremljeni start/stop sustavom.