Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiNova suradnja – Automanija.com i Testvoznja.net

Nova suradnja – Automanija.com i Testvoznja.net


Neki se dijele, a neki udružuju. Ovih dana dogovorili smo novu suradnju s hrvatskim automobilskim portalom Testvoznja.net. S obzirom na različitost sadržaja, oba portala od ove suradnje imat će itekako koristi.

Nova suradnja - Automanija i Testvoznja.net

Kako se mi na Automaniji bavimo u prvom redu novostima iz automobilskog svijeta, novim tehnologijama u auto industriji te najzanimljivijim autosportskim disciplinama, Testvoznja.net se odlučila za drugačiji sadržaj. Evo što oni kažu o sebi…

"Jeste li ikad poželjeli bar na trenutak biti TEST vozač, voziti razne automobile, uživati u mirisu spaljenih guma i benzina? TESTvoznja.net ostvaruje vaš san. Novopokrenuti portal jedinstven je i inovativan po tome što svojim korisnicima pruža mogućnost da sami pišu recenzije o automobilima koje voze, odnosno, da iz prve ruke iskuse kako je to biti TEST vozač. Omogućuje im da sa drugima podijele svoje oduševljenje ili pak nezadovoljstvo određenim automobilom. Pisanje recenzija vrlo je jednostavno, a opet oblikovano na način da recenzija pokriva sve važne aspekte korištenja automobila.
S druge strane, portal TESTvoznja.net pruža vrijedan izvor informacija svakome tko razmišlja o kupnji automobila. Naime, iskustva drugih ljudi najbolji su, i najrelevantniji izvor informacija o svakom modelu automobila.
Ostvari svoj san. Postani TEST vozač."

Suradnja naših portala u prvom će redu biti usmjerena na razmjenu najzanimljivijih sadržaja, što će oplemeniti oba portala. Preporučujemo da ih posjetite na adresi www.testvoznja.net.