Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiNissanov mali crossover zvat će se Juke

Nissanov mali crossover zvat će se Juke


Prodaja četvrtog Nissanovog crossovera, koji će se proizvoditi u Sunderlandu u Velikoj Britaniji, počet će u listopadu.

Nissanov mali crossover zvat će se Juke

Nissanov mali crossover, koji će medijima službeno biti predstavljen 10. veljače, a prikazan je danas na jednoj teaser fotografiji, zvat će se Juke. Nadahnut je konceptom Qazana, prikazanim lani na sajmu u Ženevi. Ovaj mali crossover u klasu gradskih automobila donosi sasvim drukčiji i mnogo dinamičniji dizajn, a istovremeno učvršćuje Nissanov vodeći položaj u segmentu crossovera u Europi. U Nissanovoj gami vozila Juke se uklapa između Notea i Qashqaia.

U Nissanu tvrde da su istražili zahtjeve kupaca malih i kompaktnih automobila u Europi. Njihove potrebe ne zadovoljavaju nenadahnuti i neoriginalni modeli među kojima prevladavaju imitacije hatchbacka, a Juke je osmišljen s motivom da im pruži alternativu.

"Svjesni smo da postoji veliki broj kupaca koji žele automobil koji kombinira upečatljivi dizajn, agilno upravljanje i užitak u vožnji te tehnologiju koja je jednostavna za rukovanje, ali ne nauštrb praktičnosti i modularnosti. Te jedinstvene karakteristike omogućit će Nissan Jukeu zauzimanje jedinstvenog segmenta na europskom tržištu. Nissan je zadovoljio potrebe europskih kupaca automobila s crossoverom Qashqai i uložili smo velike napore kako bismo na isti način proučili tržište i za Nissan Juke te kako bismo bili sigurni da ispunjavamo potrebe europskih kupaca. Sigurni smo kako će Juke Nissanu privući novu generaciju kupaca na isti način kao što je to učinio Qashqai. Naša filozofija preispitivanja uvriježenih pravila s Qashqaiem doživjela je veliki uspjeh. Upravo smo dostigli brojku od 500.000 prodanih vozila i na Juke primjenjujemo veliko iskustvo koje smo dobili s Qashqaiem. Uvjereni smo kako ćemo postići još jedan uspjeh", poručio je Simon Thomas, Nissanov viši potpredsjednik za prodaju i marketing.

Nissanov mali crossover zvat će se Juke

Autor: Marijan Malčević


  • Automanija.com

    Vrhunski, ovo treba odvesti u komadu.