Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiNissan Invitation Concept premijerno na 2012 Geneva Motor Showu

Nissan Invitation Concept premijerno na 2012 Geneva Motor Showu


Invitation nudi energičan i dinamičan dizajn, dosta drukčiji od aktualnih Nissanovih modela u Europi. U najavnom tekstu tvrdi se da ima najbolju aerodinamiku u klasi. Automobil koji najavljuje njihov budući model u B-segmentu, čija premijera slijedi iduće godine.

Koncept uz nove dizajnerske smjernice donosi i brojne tehnološke inovacije te ekološke pogonske sustave. Bočnom stranom automobila dominira karakteristična linija koja profilu nudi veliku dinamičnost s prepoznatljivo oblikovanim prednjim i stražnjim blatobranima. U unutrašnjosti je osvježavajuće otvorena praktičnost kabine kombinirana s modernošću i dojmljivom razinom kakvoće te svrsishodnih tehnoloških obilježja.

Povezujući naprednu tehnologiju motora, Nissanovu poznatu laganu platformu i aerodinamički učinkovitu karoseriju, Invitation postiže najbolje rezultate u klasi glede potrošnje i emisija.

Nissan teži ultraniskoj emisiji CO2 manjoj od 100 g/km za najbolji model, kao i tome da sve ostale inačice mogu nositi Nissanovu oznaku Pure Drive.

Koncept obuhvaća i neke od najnaprednijih tehnologija ikad viđenih u B-segmentu, a sve su zamišljene da automobil učine što sigurnijim. Među njima je i Nissanova sigurnosna tehnologija Around View Monitor (AVM) – prvi put ugrađena u automobil B-segmenta – koja u velikoj mjeri olakšava vožnju unatrag i usporedno parkiranje.

Usto, Invitation također nudi Nissanovu tehnologiju Safety Shield, koja u interakciji s voznim okružjem obavještava vozača o tome što se zbiva oko automobila.

Izvor: Automoto-portal.hr


  • Automanija.com

    Vrhunski, ovo treba odvesti u komadu.