Superautomobili


Nalazite se ovdje: Početna stranicaSuperautomobiliNissan 370Z predstavljen i prije 2012 Paris Auto Showa, fotke i video

Nissan 370Z predstavljen i prije 2012 Paris Auto Showa, fotke i video


U Nissanu su odlučili i prije auto salona u Parizu pokazati fotografije i video svog novog redizajniranog modela 370Z, a od kojeg ponovo očekuju odličnu prodaju.

Osim multimedijskih elemenata, u Nissanu su izašli i s nekim detaljima novog modela, a koje nismo ranije znali. Redizajnirani 370Z stiže početkom sljedeće godine, a bitnije promjene odnose se uglavnom na kozmetičke detalje.

Tako primjerice redizajnirani model dolazi s novim prednjim branikom, koji u sebi ima integrirana vertikalna LED dnevna svjetla. Ponuda boja proširena je za Midnight Blue plavu boju i Magma Red crvenu.

Za što bolji vizualni dojam Nissan je s redizajnom predstavio i nove 18 i 19 inčne aluminijske naplatke, iza kojih se kriju crvene kočione čeljusti. Što se samog motora tiče, tu nema nikakvih promjena. To znači da 370Z pokreće isti 3.7 litreni V6 motor koji razvija 324 konjske snage i do stotke ubrzava za 5.5 sekundi. Očekuje se da bi cijena osnovnog modela mogla biti nešto manja od 30.000 funti, a ponudu će kao i do sada činiti kupe i roadster modeli.

Izvor: Automoto-portal.hr


  • Automanija.com

    Vrhunski, ovo treba odvesti u komadu.