Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiNije GYMKHANA by Ken Block, ali je zato SNOWKHANA by Ford Europe – Youtube video!
Ken Block SNOWKHANA - europski Ford

Nije GYMKHANA by Ken Block, ali je zato SNOWKHANA by Ford Europe – Youtube video!


Kako bi potaknuli prodaju nove Ford Fieste, koja se i inače odlično prodaje, europski ogranak Forda dosjetio se i napravio Gymkhanu… pardon, Snowkhanu 🙂

Sve je započelo prije nekoliko godina kada se legendarni automobilski vratolomac Ken Block proslavio putem Youtube videa. Ukratko, izdao je seriju video priloga svojih vratolomnih vožnji koje su na Youtubeu gledane u desecima milijuna puta, a poznata je pod legendarnim nazivom – GYMKHANA. Uz sve to, “profurao” je i svoju modnu kolekciju, vozio u svjetskom reli prvenstvu (WRC), kao i u američkom rallycross prvenstvu i postao interplanetarno popularan.

Ken Block SNOWKHANA - europski Ford

Kao parodiju na sve što je Ken Block napravio sa svojim trkaćim jurilicama, od kojih je posljednja Ford Fiesta ST RX43, u europskom ogranku Forda dosjetili su se kako potaknuti kupovinu svoje ove Ford Fieste, koja se i inače jako dobro prodaje. Tako su snimili ovu video parodiju na Ken Blockovu Gymkhanu, odnosno ovo je i svojevrsna video reklama koju su prikazali i na Youtube kanalu.

Video je vrlo simpatičan, svakako vam preporučujemo ga pogledate. Isto tako, ako vas zanima informacija više, na Automaniji ćete pronaći svih šest Gymkhana vratolomnig video priloga. Ne propustite!