Autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaAutosportNick Heidfeld – voziti ili ne voziti 2010.?

Nick Heidfeld – voziti ili ne voziti 2010.?


Bivša vozačka zvijezda BMW Sauber tima, Nick Heidfeld, još uvijek nema svoje vozačko mjesto. Nakon što se BMW povukao iz F1 natjecanja, zajedno s Robertom Kubicom ostao je bez vozačkog mjesta. Što sada?

Nick Heidfeld - voziti ili ne voziti 2010.?

Iako se nadao kako bi mogao ući u novi njemački Mercedes GP tim (bivši Brawn GP) i praviti društvo Nicu Rosbergu, još jednom Nijemcu, svi su mu snovi nestali kada je tim najavio kako će se u njihovim redovima pojaviti veliki Michael Schumacher, sedmerostruki svjetski prvak. Ipak, preostalo je još nekoliko vozačkih mjesta koje treba popuniti, a gdje Heidfield vidi svoju priliku.

32-godišnji Nijemac je u svojoj karijeri osvojio 219 bodova i 12 je puta bio na pobjedničkom postolju, ali bez ijedne pobjede. Kako i sam tvrdi, vozačka ga želja i dalje drži tako da vjerujemo kako će se iz sve snage potruditi i uskočiti u bar neko vozačko mjesto.

Šuška se kako bi se mogao pojaviti Renaultu ili Toro Rosso timu, a spominju se i Campos i USF1. U svakom slučaju, želimo mu puno sreće jer je vozač koji zna potegnuti kada treba.

Nick Heidfeld - voziti ili ne voziti 2010.?