Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiNeed For Speed Movie – novi detalji i video filma napravljenom po video igri
Need For Speed Movie

Need For Speed Movie – novi detalji i video filma napravljenom po video igri


Je li vam poznat Need for Speed (NFS) serijal igara na računalima i konzolama? E, pa, još jedan popularni igraći serijal prelazi na TV – Need For Speed Movie.

Ovih su se dana pojavili neki novi detalji oko ovog jako dobro najavljivanog filma kojim će protagonisti vjerojatno pokušati privući pažnju javnosti, nakon što je poginuo Paul Walker, glavni glumac “Fast and Furious” serijala. Hoće li u tome uspjeti, ovisi o vama. No, najava izgleda bombastično.

Need For Speed Movie

Ukratko, u filmu  Need For Speed, a koji je na rasporedu 14. ožujka, glume Aaron Paul, Scott Mescudi i Dakota Johnson. U filmu Paul glumi Tobeya Marshalla, auto mehaničara i stručnjaka za američke “muscle” automobile i uličnog trkača, no zakon ga nije milovao. Osuđen je za ubojstvo koje nije počinio, a nakon što odsluži kaznu, kreće putem “slatke” osvete.

Need For Speed Movie

U nastavku donosimo čak tri videa koji najavljuju trkaći film, a na vama je da odlučite hoćete li ga pogledati. Mi sigurno hoćemo, jer nas očekuje pregršt jurnjave, dobrih automobila i vratolomnih scena.