Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiNanotehnologija.info, nova automobilska tehnologija

Nanotehnologija.info, nova automobilska tehnologija


Na hrvatskom web prostoru pojavila se nova stranica koja se bavi jednom relativno novom temom. Riječ je o nano tehnologiji, znanosti koja proučava materijale nano veličina, točnije, veličina do tisućitog dijela promjera vlati kose.

Nanotehnologija.info, nova automobilska tehnologija

Nanotehnologija .info, osim svog komercijalnog sadržaja, redovito prati i novosti iz svijeta nano tehnologije te se na njoj mogu naći mnoge zanimljivosti vezane uz „najmanju tehnologiju“.

Budući da tvar kojoj se bitno promijeni veličina, u potpunosti mijenja svoja svojstva, može služiti u mnoge svrhe za koje inače ne bi bila primjerena. U ovom slučaju se radi o komercijalnom i na tržištu već dosta dugo prisutnom segmentu nano tehnologije, kojem je primarna namjena zaštita raznih površina od vanjskih utjecaja. Ova zaštitna sredstva su primjenjiva gotovo svagdje. Ona se koriste kao zaštita motora s unutarnjim izgaranjem, zaštita auto laka i stakala, odjeće, svih upijajućih i neupijajućih materijala od vode i prljavštine te kao termoizolacija zgrada.

Nanotehnologija.info je vrlo opširna web stranica koja će, vjerujemo, zagolicati vašu maštu i uvesti vas u svijet nano tehnologije.

Web adresa: www.nanotehnologija.info

Nanotehnologija.info, nova automobilska tehnologija