Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostimySPIN – Boschevo rješenje za integraciju pametnih telefona
mySPIN – Boschevo rješenje za integraciju pametnih telefona

mySPIN – Boschevo rješenje za integraciju pametnih telefona


Boschevi stručnjaci za automobilsku multimediju razvili su mySPIN, vrlo atraktivno integracijsko rješenje za mobilne telefone koje stvara savršenu poveznicu između uređaja i vozila i osigurava sigurnu i pouzdanu uporabu u automobilu.

Pri tome omogućuje korisnicima da nastave koristiti omiljene aplikacije na svojim iPhone® i Android pametnim telefonima na način na koji su navikli bez ugrožavanja sigurnosti.

Integracijsko rješenje iz tvrtke Bosch SoftTec GmbH pruža gotovo identični dizajn i korisničko iskustvo za oba mobilna operativna sustava. Nakon što se preuzme na mobilni telefon, mySPIN stvara poveznicu između pametnog telefona i vozila u automobilu. Pritom aplikacije postaju kompatibilne s automobilom, odnosno, pritom se reduciraju kako bi vozaču pružale samo bitne podatke. Aplikacije se zatim prikazuju na zaslonu automobila putem kojeg se njima i upravlja.

Novi sustavi pokreću aplikacije čiji broj neprestano raste. Velik izbor popularnih aplikacija već je dostupan za Boschevo rješenje mySPIN. Između ostalog, tu su najčešće korištene aplikacije za reprodukciju audio i videozapisa, karte, kalendar i kontakte. No, u bilo kojem trenutku moguće je koristiti i druge dobro poznate aplikacije kao što su TomTom, Parkopedia, Winston, Hotelseeker, Glympse, Sticher i INRIX.

Sve su aplikacije posebno oblikovane za uporabu tijekom vožnje kako bi što manje ometale vozača i na taj način osigurale maksimalnu sigurnost. Postoji samo nekoliko tehničkih prepreka koje aplikacije moraju svladati da bi to postigle. Programeri koji se bave razvojem aplikacija opremljeni su paketom za razvoj softvera.

Proizvođači automobila mogu odrediti koje se aplikacije mogu koristiti u automobilu dodajući ih na popis odobrenih aplikacija koji se može ažurirati i nadopunjavati po potrebi. Prva vozila europskog proizvođača vrhunskih automobila opremljena ovim globalno primjenjivim rješenjem za integraciju mobilnih telefona iz Boscha uskoro će se naći na prometnicama.

mySPIN – Boschevo rješenje za integraciju pametnih telefona