Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiMože li BMW ponoviti uspjeh iz Malezije?

Može li BMW ponoviti uspjeh iz Malezije?


20080404_01.jpg

U timu ne žele ništa govoriti unaprijed, ali sigurno se nadaju kako bi mogli biti vrlo visoko.

Tehnički direktor tima Willy Rampf potvrdio je kako ovog vikenda u Bahrainu očekuju odličan rezultat, a nadaju se kako će kao i u Maleziji uspješno konkurirati vodećem McLarenu i Ferrariju. I šef tima Mario Theissen ne skriva zadovoljstvo dosadašnjim uspjesima i vrijednih 19 bodova s kojima su samo pet bodova iza McLarena ali čak 8 bodova ispred Ferrarija. To se već dugo nije dogodilo.

S druge strane, za očekivati je kako će Ferrari u Bahrainu biti u punoj snazi. Raikkonen se vratio u pobjedničke vode, a Massa je na prošloj utrci napravio samo malu grešku koja ga je skupo koštala. Vjerujemo kako će u nedjelju biti puno oprezniji, ali ponovo u borbi za sam vrh.

Iz prikrajka će svoju priliku vrebati Renault i Williams, a i Toyota i Red Bull su uvijek tu negdje. Možda i Honda zabljesne, jer imaju više potencijala nego prošle sezone. A za posljednju trojku – Toro Rosso, Force India i Super Aguri, vidjet ćemo.

Podsjećamo kako se danas voze dva treninga, sutra (subota) treći trening i kvalifikacijska utrka (13.00 po hrvatskom vremenu), dok je u nedjelju u 13.30 treća sezonska utrka za VN Bahraina, uz direktan prijenos na HRT2.

20080404_02.jpg