Hibridi / elektromobili


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHibridi / elektromobiliMitsubishi XR-PHEV Evolution Vision Gran Turismo koncept oživio… virtualno!
Mitsubishi XR-PHEV Evolution Vision Gran Turismo koncept

Mitsubishi XR-PHEV Evolution Vision Gran Turismo koncept oživio… virtualno!


Pokazat ćemo vam zanimljiv koncept koji dolazi iz Mitsubishija, a kojeg ćete vidjeti u video prilogu. Predstavljamo Mitsubishi XR-PHEV Evolution Vision Gran Turismo koncept.

Živ je. Nije. Opet je oživio! Ipak, u video prilogu kojeg ćete vidjeti u nastavku doživjet ćete nešto ipak malo drugačije. Ima tu i “live” slika, no ono u pokretu je… virtualno. Kako god bilo, novi Mitsubishi XR-PHEV Evolution Vision Gran Turismo koncept izgleda odlično.

Još jedan sjajan koncept će se pojaviti, no čini nam se samo kao dio isto tako sjajne video igre. Da, naravno, mislimo na nadolazeću video igru Gran Turismo 6. No, nije baš sve virtualno. Mitsubishi XR-PHEV Evolution Vision Gran Turismo koncept smo mogli vidjeti i uživo prošle godine na 2013 Tokyo Auto Showu.

Mitsubishi XR-PHEV Evolution Vision Gran Turismo koncept

Pogon mu je na svim kotačima zahvaljujući Mitsubishijevom “plug-in hybrid EV” sustavu, točnije S-AWC sustavu. Ovaj se koncept može pohvaliti i 8-brzinskim mjenjačem s dvostrukom spojkom. A dizajn? Totalno futuristički, fantastičan. Odlično izgleda, aerodinamika je na visini, ugrađeno je pregršt laganih karbon-fiberskih vlakana.

Ipak, to je i dalje koncept koji će se sigurno pojaviti samo u video igri. U stvarnosti, tko zna. Ali nada uvijek umire zadnja…