Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiMINI Vision koncept dijeli pregršt detalja s novim MINI Cooperom
MINI Vision koncept

MINI Vision koncept dijeli pregršt detalja s novim MINI Cooperom


Novi MINI Vision koncept je zanimljiv po mnogo čemu. Razvijen je u njemačkom Munchenu, a definirat će budućnost novih MINI vozila. Posebno će mu sličan biti novi MINI Cooper.

Osjećaju se sličnosti između MINI Vision koncepta pregršt novih prototipova, što je po nama i dobro, jer koncepti uvijek pokazuju maštovitost i raskoš same auto industrije. Kada se velik dio konceptualnih rješenja prenese i na proizvodan vozila koja se kasnije nalaze i u prodaji u salonima, tada to itekako može biti pun pogodak.

Slična je priča i s novim MINI Vision konceptom. Jedan od prepoznatljivih elemenata je prednja šesterokutna “grill” maska u kojoj se nalaze i dodatna svjetla, zatim prednja LED svjetla, te tipična “draguljasta” stražnja svjetla. Naravno, tu su i neki drugi elementi kao što je odvajanje krova, pregršt kromiranih elemenata, pregršt staklenih elemenata i drugih sitnica po kojima će novi MINI Vision koncept biti prepoznat.

Službeni detalji MINI Vision koncepta bit će predstavljeni na auto salonu u Frankfurtu u rujnu ove godine. Ne sumnjamo kako će plijeniti pažnju posjetitelja.