Superautomobili


Nalazite se ovdje: Početna stranicaSuperautomobiliMercedes-Benz S-Class Coupe premijerno na 2014 Geneva Motor Show
Mercedes-Benz S-Class Coupe

Mercedes-Benz S-Class Coupe premijerno na 2014 Geneva Motor Show


Novi Mercedes-Benz S-Class Coupe je doživio vizualni redizajn, više straga nego sprijeda, ali moramo priznati kako nam se sviđa. Uživo ćemo ga vidjeti u Ženevi.

Pregršt noviteta ugrađeno je u novi Mercedes-Benz S-Class Coupe s četvorim vratima. Utjelovljen je sportski duh, a djeluje nekako duži nego što on u stvari je. Ipak, radi se o velikom automobilu sa sportskim srcem. No, vjerojatno će vam se svidjeti LED prednja svjetla u koje možete, ako se odlučite, ugraditi do 47 Swarovski kristala. Nije loše, a?

Mercedes-Benz S-Class Coupe

Ako vas zanima što mu se nalazi pod haubom, spomenimo kako Mercedes-Benz S-Class Coupe ima 4,7 litarski V8 motor s dvostrukim turbo punjačem, te razvija zdravih 449 konja. Pogon je na svim kotačima (4Matic), a najvjerojatnije će imati 7-brzinski “paddle” mjenjač.

Sudeći po izgledu, motoru, interijeru i tehnološkom opremljenošću, radi se o još jednom vrhunskom uratku koji dolazi iz Mercedesove radionice. Premijera se očekuje u ožujku na auto sajmu u Ženevi. Svakako pogledajte video niže i zaljubite se u ovog ljepotana…