Superautomobili


Nalazite se ovdje: Početna stranicaSuperautomobiliMcLaren Sports Series – još jedan video prije auto salona u New Yorku

McLaren Sports Series – još jedan video prije auto salona u New Yorku


Najnovija serija brzo rastućeg portfelja McLarena je takozvana Sports Series, a svoju bi premijeru trebala doživjeti početkom travnja na 2015 New York Auto Showu.

Prema vanjskom izgledu nije teško zaključiti kako nova serija automobila, McLaren Sports Series, po vanjskom izgledu nalikuje na druge kompanijine super sportske bolide. Primjerice, Sports Series ima istu karbon-fibersku šasiju kao i McLarenova Super Series serija super-sportaša kao što su modeli 625C, 650S i 675LT. I pogonski agregat je poznat, a to je moćni 3,8 litarski V8 motor kojeg ćete također pronaći u drugim modelima. A mjenjač? Također poznat iz Super Series, a radi se o Graziano 7-brzinskom SSG mjenjaču s dvostrukom spojkom.

Ok, ako je sve isto, što je onda različito? Ako ste pomislili na cijenu, u pravu ste. Nova McLarenova Sports Series paleta je kreirana kako bi konkurirala modelima kao što su Aston Martin Vantage, Ferrari California T ili Porsche 911, tako da bi cijena nove serije morala biti ispod 200.000$. Može li si to McLAren priuštiti? Morat će, ako želi konkurirati ostalima.

McLaren Sports Series - još jedan video prije auto salona u New Yorku 02

Raduje nas činjenica kako je do premijere nove McLaren Sport Series preostalo nešto više od dva tjedna, kada će premijerno biti predstavljeni na auto salonu u New Yorku. A do tada uživajte u priloženom videu 🙂