Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiMazda3, Mazda6 i Mazda CX-7 – zimski akcijski paketi

Mazda3, Mazda6 i Mazda CX-7 – zimski akcijski paketi


Mazda je pokrenula zimsku akciju ‘Tko se boji zime još? Zimski paket – Sve za groš!’  Svaki kupac Mazde3, Mazde6 i Mazde CX-7 do kraja godine za samo 1 kunu dobiva fantastični zimski paket koji sadrži 4 zimske gume, Garminov navigacijski uređaj, originalne krovne nosače i džeparac za zimovanje.

Svaki kupac Mazde3 dobit će četiri zimske gume originalnih dimenzija, navigacijski uređaj Garmin Nüvi 1300EE s uključenom kartom Adria Route, koja obuhvaća Hrvatsku i zemlje u okruženju, originalni temeljni krovni nosač i džeparac za zimovanje od 5000 kuna, za koji se umanjuje cijena vozila. Sve Mazde3 serijski nude 5-godišnje jamstvo (ili do 150.000 km), a svi oni koji svoju Mazdu održavaju u ovlaštenoj servisnoj mreži mogu 10 godina besplatno računati na uslugu MES (Mazda Europe Service), koja im jamči mobilnost bilo gdje u Europi.

Tijekom trajanja ove zimske kampanje svi kupci Mazde6 također dobivaju četiri zimske gume serijskih dimenzija i originalne temeljne krovne nosače, no njih čeka nešto napredniji navigacijski uređaj Garmin Nüvi 3760 s kartom Europe i Adria Route i džeparac za zimovanje vrijedan čak 10.000 kuna. I Mazda6 serijski dolazi s 5-godišnjim jamstvom (ili do 150.000 km) i uslugom MES za bezbrižno uživanje u vožnji.

Sportski SUV, Mazda CX-7, idealan je partner za odlazak na zimovanje, a uz Mazdin zimski paket dostupna će mu biti i najzabačenija skijališta. Prilagodljivi 4×4 pogon uz zimske gume neće posustati ni na zasniježenim usponima, navigacijski uređaj Garmin Nüvi 3760 olakšat će pronalaženje odredišta, krovni nosači pobrinut će se za skije i ostalu opremu, a džeparac u visini 5000 kuna omogućit će da se tijekom zimskih praznika Mazdin vozač počasti kakvim dodatnim sadržajem.

Izvor: Automoto-portal.hr