Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiMazda CX-3 predstavljena u Los Angelesu, u prodaji od proljeća u Japanu

Mazda CX-3 predstavljena u Los Angelesu, u prodaji od proljeća u Japanu


Novi SUV model u CX obitelji peti je po redu Mazdin model nove generacije koji sadrži punu paletu Skyactiv tehnologije, zajedno s atraktivnim Kodo dizajnom.


Globalna premijera Mazde CX-3 na sajmu u Los Angelesu obogaćena je i predstavljanjem potpuno nove Mazde MX-5 te američkim premijerama novih CX-5 i Mazde 6. Mazda CX-3 počet će se prodavati u proljeće u Japanu, a kad stiže u Europi nije spomenuto.

Europske modele pokretat će tri motora, benzinski Skyactiv-G 2.0 u dvije verzije i novi Skyactov-D 1.5 čisti dizelski motor. Šeststupanjski Skyactiv-Drive automatski i Skyactiv-MT ručni mjenjač bit će dostupni bilo u kombinaciji s prednjim pogonom ili s Mazdinim sustavom pogona na sva četiri kotača nove generacije.

Potpuno nova Mazda CX-3 sadržavat će najnovije Mazdine i-Actovsense sustave za povećanje aktivne sigurnosti, kao i vrhunsku pasivnu zaštitu zahvaljujući svojoj laganoj, ali čvrstoj Skyactiv karoseriji. Prilagođena potrebama modernog tržišta, ona također nudi velikodušan paket dodatka za informiranje i zabavu, uključujući sustav MZD Connect za povezivanje u automobilu.