Superautomobili


Nalazite se ovdje: Početna stranicaSuperautomobiliMaserati Quattroporte Sport GT S MC Sport Line u Sydneyu

Maserati Quattroporte Sport GT S MC Sport Line u Sydneyu


Maseratijev MC Sport Line je dodatni sportski paket koji još više naglašava sportski duh njihovog sjajnog superautomobila, modela Quattroporte Sport GT S. Svoju je premijeru ovaj lijepi GranTurismo S doživio prošlog tjedna na australskom auto salonu koji se održavao u Sydneyu (Australian Motor Show).

Na njemu je sve čista ekskluziva. Ugrađeno je hrpa karbon-fiberskih materijala koji se inače koriste kao standardni materijal super sportskih automobila, što je prepoznatljivo na prvi pogled. S novim sportskim paketom ugrađen je i novi aerodinamički paket, kao i stražnji spojler, a sve kako bi Quattroporte Sport GT S MC Sport Line što više optimizirao "down force" silu pri velikim brzinama.

Interijer je priča za sebe. Ugrađeni su najkvalitetniji materijali, a na više mjesta vidjet ćete bedževe koji označavaju posebnu seriju, odnosno MC Sport Line logo.

Na kraju spomenimo kako se pod haubom nalazi 4,7 litarski V8 koji razvija 440 konja i 490 Nm okretnog momenta. Od 0-100 km/h ubrzat će za 5,1 sekundu, dok je maksimalna brzina elektronski ograničena na 285 km/h.