HR autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHR autosportMaredo i Stelmah Rally Team Party u Zagrebu

Maredo i Stelmah Rally Team Party u Zagrebu


U ovim vrućim ljetnim danima Stelmah Rally Team je dosljedno svome renomeu i običajima, organizirao odličan i spektakularan rally party za sve VIP goste, uzvanike i sponzore u eminetnom prostoru ekluzivnog Maredo gril na ljetnoj terasi u samom centru Zagreba. Svakako vrijedi podsjetiti kako je Dino Stelmah vodeći u svojoj grupi A6+A7.

Naravno, na partyju je bio izložen i trkaći Renault Clio Sport, sa šatorom i neizostavnim vatrometom, atraktivnim hostesama, mnoštvom medija, fotografa i te ostalih gostiju. Atmosfera je bila vrhunska kao i obično, odradili smo i foto session, svirali su tamburaši, bilo je i hrane i pića, kako i dolikuje jednom Stelmah partyju. Druženje nam je dobro došlo u ove ljetne dane kada nema utrka.

Stelmah Rally Team ovim putem zahvaljuje vlasnicima Maredo gril i Diamond cluba na gostoprimstvu, te svim poslovnim partnerima koji ih vjerno prate u njihovim uspjesima. Kompletnu zahvalu svim sponzorima pronaći ćete na njihovim službenim web stranicama na adresi www.stelmah.com, a mi ćemo vas samo podsjetiti kako je Stelmah Rally Team ove godine konačno sezonu počeo odličnim utrkama, što je rezultiralo trenutno prvim mjestom u grupi A6+A7, a s odličnim izgledima da do kraja sezone i zadrže prvu poziciju. Drugim riječima, višegodišnji uloženi trud se konačno isplatio.

Isto tako, podsjetit ćemo vas kako je Automanija.com ponosni medijski pokrovitelj tima od sezone 2007. Čini se kako ćemo ove godine biti prvaci. Do tada, uživajte u ovom mini-fotoalbumu… 🙂