Autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaAutosportLotus zadovoljan utrkom u Sakhiru, oba bolida do cilja

Lotus zadovoljan utrkom u Sakhiru, oba bolida do cilja


Za razliku od prijateljskih timova, španjolskog HRT-a  i britanskog Virgina, čiji bolidi nisu završili utrku u Bahrainu (niti jedan!!!), u britansko/malezijskom Lotusu su itekako zadovoljni – i Trulli i Kovalainen su došli do cilja. Istina, bili su na 15. odnosno 17. mjestu, ali uspješno su položili prvi test na pravoj trkaćoj stazi.

Najsretniji od svih bio je šef tima Tony Fernandes koji nije skrivao zadovoljstvo. Možda to i je uspjeh na početku sezone, ali tim itekako treba opravdati ime Lotus, koje je legendarno u auto sportu. Trebat će puno više kako bi zadovoljili fanove širom svijeta. Trulli i Kovalainen su pokazali solidnu vožnju, ali je sada teško procijeniti koliko je ona zaista bila dobra. U svakom slučaju, neka su oni samo zadovoljni, a mi se nadamo kako će timovi s isto tako legendarnim Coswortovim motorima biti konkurentniji makar ekipama u sredini i poretka.

Ima tu još jedna sitnica o kojoj rijetki razmišljaju, ali mi to znamo 🙂 a to je pitanje nad pitanjima – kako će se ovi novi bolidi krcati gorivom ponašati po kišnim utrkama… 🙂