Superautomobili


Nalazite se ovdje: Početna stranicaSuperautomobiliLexus IS350C F-Sport Special Edition u ograničenoj seriji

Lexus IS350C F-Sport Special Edition u ograničenoj seriji


U luksuznoj Toyotinoj kompaniji Lexus potaknuti uspjehom modela IS350C odlučili su predstaviti posebnu ediciju ovog vozila. U stvari, radi se o zanimljivom sportašu kojeg ćete prepoznati pod nazivom Lexus IS350C F-Sport Special Edition. Ovaj model je jači, ljepši, brži i naravno poželjniji od svog starijeg brata.

Zanimljivo je kako će se proizvesti samo 100 primjeraka ovog modela koji će se prodavati po cijeni od 58.375$, za otprilike 13.000$ više od standardnog IS350C modela, a otprilike iste je cijene kao IS350C F-Sport (koji nije Special Edition). Izmjene su uglavnom kozmetičke, kočnice su bolje, ugrađeni su Bilstein amortizeri, niže su opruge, kotači su 19 inčni, prednja maska je ponešto izmijenjena, a prednja svjetla su bi-xenon HID. Kao što smo rekli, razlike su jedva primjetne, ali ih ima.

One su vidljivije možda u interijeru gdje ćete pronaći crnu kožu s plavim kontrastnim materijalima, grijana prednja sjedala, Lexus Navigation Enform sustav, XM detekciju prometa i vremena, te oznaku "brojalice" od 1 do 100 kako bi znali koji je vaš model. Prodavat će se u dvije boje – biserno srebrna i crna.

Pod haubom ćete pronaći 3,5 litarski V6 motor da 306KS,  do stotke ubrzava za solidnih 6,2 sekunde.

U prodaji će se pojaviti krajem ovog mjeseca.