Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiLewis Hamilton će sudjelovati na 2015 Gumball 3000 Rally

Lewis Hamilton će sudjelovati na 2015 Gumball 3000 Rally


Ako niste znali, glamurozni Gumball 3000 se vozi već 16 godina, ove godine po 17. put. Kako saznajemo, ove će se godine neobuzdanoj povorci pridružiti i Lewis Hamilton.

Naravno, Gumball 3000 nije prava utrka, to je više malo brža vožnjica kroz prekrasne europske i američke krajobraze. Vozit će se brzo, plaćat će se kazne za preveliku brzinu, ali to je ionako kikiriki za sudionike ovog neobičnog relija čiji se automobili nerijetko izražavaju u milijunskim ciframa.

Ove godine će se godine utrci pridružiti i svjetski prvak u Formuli 1 Lewis Hamilton. Za sada se ne zna koji će automobil voziti, s obzirom da ima široku kolekciju super sportskih automobila kao što su LaFerrari ili McLaren P1 hibrid, kao i Pagani Zonda. Poznato je i kako je vlasnik 1966 Shelby Cobra 427 (original).

Ako vas zanima ova utrka, ona kreće 23. svibnja iz švedskog Stockholma, te ide kroz druge europske gradove kao što su Oslo, Copenhagen i Amsterdam, a nakon toga seli u Ameriku i juri kroz gradove Reno, San Francisco i Los Angeles, te završava u Las Vegasu 30. svibnja.

Lewis Hamilton će sudjelovati na 2015 Gumball 3000 Rally 02