Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiLancia predstavila Ypsilon posvećen ikoni Kate Moss

Lancia predstavila Ypsilon posvećen ikoni Kate Moss


U Berlinu se u petak otvara izložba fotografija posvećena Kate Moss, najpoznatijem svjetskom fotomodelu. Lancia je za tu prigodu predstavila Ypsilon oslikan njezinim fotografijama.

Izložba ‘Kate Moss: Ikona’ bila je uspješna ovog proljeća u Bologni, a sljedeća lokacija je berlinska galerija Hiltawsky od 28. studenog do 21. veljače iduće godine. Na izložbi publika može vidjeti tridesetak proslavljenih fotografija Kate Moss, žene koja je revolucionizirala estetske standarde i stil devedesetih godina prošlog stoljeća.

Kate Moss: the Icon

S obzirom da je Lancia automobilska marka koja se često povezuje sa stilom i modom, a Lancia Ypsilon je jedan od najomiljenijih automobila među ženskom populacijom, logično je da se Lancia Ypsilon pojavi i na ovakvoj izložbi.

Tim povodom osmišljena je Lancia Ypsilon oslikana fotografijama Kate Moss, na haubi, vratima, krovu… Jedinstveni automobil bit će izložen ispred galerije. Što će s njim biti poslije, hoće li možda u prodaju, nije objavljeno. Lancia je i prije imala specijalna izdanja posvećena ženama, trenutno je u prodaji specijalna serija Ypsilon Elle, pa nije nemoguće očekivati i nešto vezano za Kate Moss.